Hírek röviden

Plébániai könyvtárunk kifejezetten vallási, hitéleti, egyházi könyvekre szakosodott, hogy az érdeklődőket segítse. Lehetőség van helyben olvasásra és kölcsönzésre egyaránt. A nyitva tartási idő kedd 16.00-17.30 között.

Hírek
Nagycsütörtök PDF Nyomtatás E-mail

A nagycsütörtöki szertartás képekben.

Bővebben...
 
Ökumenikus imahét PDF Nyomtatás E-mail

Szeged különböző templomaiban az ökumenikus imahét alkalmából együtt imádkoztunk katolikus, ortodox és protestáns felekezetű krisztushívők, hogy ezáltal is mind nagyobb egységre jussunk Jézus akarata szerint. Január 22-én, pénteken a Teréz-templomban mi, az újszegedi katolikusok voltunk a házigazdák. A fiatalok által vezetett taizéi énekekbe mindenki be tudott kapcsolódni.

Bővebben...
 
Pásztorjáték PDF Nyomtatás E-mail
Írta: Gál Viktorné Ili   

A szülők adventjei és karácsonyai nem fognak elveszni a múltba, mert örökségül adjuk gyerekeinknek, hiszen 10-20 év múlva ugyanúgy fogják ezeket az ünnepek megélni, ahogyan tőlünk ma megtanulják.

Bővebben...
 
Tágas Tér Fesztivál PDF Nyomtatás E-mail

A Szegedi Ökumenikus Lelkészkör kezdeményezésével és szervezésében, valamint a Szeged-Csanádi Egyházmegye támogatásával szeptember 25-27. napjaiban megvalósuló Tágas Tér Fesztiválon plébániánk is aktív szerepet vállalt.

Bővebben...
 
Mária-napok PDF Nyomtatás E-mail

Szeptember 8 és 12 között ismét gazdag lelki élményekben lehetett részünk, akik részt vettünk a hagyományos újszegedi Mária-napokon. Öt estén át ünnepelhessük a Szűzanyát a szentmisékben, rózsafüzér imádságokban, zenés áhítatok során.

Bővebben...
 
Családi napközi PDF Nyomtatás E-mail

Óvodás korúakat is vár a Teréz anya Családi Napközi. Július 15-től hatályos engedélyt kaptunk arra, hogy az eddigi 1-3 éves korosztály mellett szakképzett óvónő – esetünkben Petra néni – vezetésével a 3-6 évesek számára új csoportot indítsunk a Fő fasor 101. szám alatti templomépületben. Hétköznaponként 7.30-től 16.30-ig tart az óvodai foglalkoztatás, különös tekintettel a művészeti nevelésre. Érdeklődni lehet a helyszínen hétköznap délelőttönként vagy a 30-2497750 telefonszámon.

A hetenként egy órában megtartott mozgásfejlesztő foglalkozások főként az óvodás és kisiskolás gyermekeket szólítják meg. Foglalkozásainkat művészetpedagógiaként és speciális fejlesztő-pedagógiaként is ajánljuk a gyerekek és szülők számára, hiszen a gyermek által ismert legfontosabb eszközzel él, ami nem más, mint a maga a mozgás. A Teréz anya templom közösségi termeiben tartandó foglalkozások csütörtök 16 órakor vannak. Előzetes jelentkezést vár Punk Mária 30-688 7287 telefonszámon.

 
<< Első < Előző 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Következő > Utolsó >>

JPAGE_CURRENT_OF_TOTAL
Ki olvas minket
Oldalainkat 208 vendég böngészi