Hírek röviden

A Forráspont Lelkigondozó Szolgálat 2017. március 1-jén megkezdte működését a Szegedi Katolikus Egyetemi Lelkészség irodáján, a Dugonics tér 12. szám alatt. Bejelentkezés: elektronikusan: forraspontszeged@gmail.com; telefonon a 20-3689412 számon, vagy személyesen a Forráspont Lelkigondozó Szolgálatnál. Facebook: https://www.facebook.com/forraspontszeged

Hírek
Plébániai farsang PDF Nyomtatás E-mail

„Senki se a maga javát keresse, hanem a másét! - Akár esztek, akár isztok vagy bármi mást tesztek, tegyetek mindent Isten nagyobb dicsőségére!" (1Kor 24. 31.)
Az idei Farsangi Bálunk fenti mottója híven tükrözte közösségünk hozzáállását, és Jézussal közöttünk minden könnyen ment.

Bővebben...
 
A házasság ünneplése az Árkádban

A Házasság Hete rendezvénysorozat méltó beharangozójává vált talán ez a program, melyben több újszegedi testvérünk is részt tudott venni. Köszönjük a szervezőknek és a szereplőknek egyaránt!

Bővebben...
 
Házasság Hete nyitó Szentmise

Több mint tíz évvel ezelőtt Angliából indult az a kezdeményezés, hogy legyen egy hét, amikor a házasság szentségét ünnepeljük, gazdag programok, továbbá beszélgetős, gondolatébresztő előadások szervezésével irányítsuk rá a figyelmet a házasságra. Szegeden idén erre már negyedik alkalommal kerül sor.

Bővebben...
 
Erzsébet-templom búcsúja PDF Nyomtatás E-mail
Írta: Szántóné Babi   

November 19-én nagy ünnepre gyűltünk össze templomunkban, védőszentünket, a szolgáló szeretet nagy alakját: Árpád-házi Szent Erzsébetet jöttünk ünnepelni, közbenjárását kérni.

Bővebben...
 
Teréz templom 5 éves évfordulója

Október 15-én, szombaton délután 5 órakor püspöki misével ünnepeltük Boldog Kalkuttai Teréz Anya  templomunk  5. "születésnapját". Endre nyugalmazott püspökünk celebrálta a szentmisét: szép egybeesés, hogy ő volt az is, aki  2006-ban felszentelte.

Bővebben...
 
Levél a hittanosoknak PDF Nyomtatás E-mail

Kedves Gyerekek és Szülők!

Reméljük szeretetben telt a nyaratok, és nem csak testileg, de lelkileg is megerősödtetek. Bízunk abban, hogy a nyár folyamán kipihentétek magatokat, kirándulásaitok alatt betértetek egy-egy templomba és köszöntöttétek Jézust.

Bővebben...
 
<< Első < Előző 11 12 13 14 15 16 17 18 Következő > Utolsó >>

JPAGE_CURRENT_OF_TOTAL
Ki olvas minket
Oldalainkat 240 vendég böngészi