Hírek röviden

A Forráspont Lelkigondozó Szolgálat 2017. március 1-jén megkezdte működését a Szegedi Katolikus Egyetemi Lelkészség irodáján, a Dugonics tér 12. szám alatt. Bejelentkezés: elektronikusan: forraspontszeged@gmail.com; telefonon a 20-3689412 számon, vagy személyesen a Forráspont Lelkigondozó Szolgálatnál. Facebook: https://www.facebook.com/forraspontszeged

Hírek
Teréz-templom búcsúja PDF Nyomtatás E-mail

A Teréz-templom búcsújának képei.

Bővebben...
 
Mária napok PDF Nyomtatás E-mail
Írta: Ágó Tiborné Ida   

Szűz Mária születésének (Kisboldogasszony) ünnepén, szeptember 8-án az újonnan kinevezett szőregi plébános, Nagy Róbert atya tartott szentmisét templomunkban.

Bővebben...
 
Kiss Imre atya látogatása PDF Nyomtatás E-mail
Írta: Gál Rita   

Június 29-én, vasárnap délután közel 130-an gyűltünk össze a Jankovich utcai Fokolár Közösségi Házban, hogy egykori plébánosunkkal, Imre atyával találkozzunk. Ő 2013. január 1-e óta Firenze közeli Loppianoban él, ahol úgynevezett „Papi iskolát” vezet.

Bővebben...
 
Ifjúsági zarándoklat Taizében PDF Nyomtatás E-mail
Írta: Zsíros Csenge   

Néhány héttel ezelőttig, míg nem jártam Taizében, ez a név az egyszerűségében szép, könnyen énekelhető taizé-i dalokat jelentette számomra. Szegeden több helyen, köztük a mi újszegedi templomainkban is részt vettem imaórákon, és szerettem volna egyszer „élőben" is látni ezt a helyet. Nagyon örültem, amikor megtudtam, hogy idén nyáron lehetőségem lesz eljutni Attila atya szervezésében Taizébe.

Bővebben...
 
Egyházzenei koncertek PDF Nyomtatás E-mail
Írta: Lucz Ilona   

Május az egyházzene, ugyanakkor Mária hónapja. Ez időben kisebb-nagyobb hangszeres együttesek, kórusok, szólisták készülnek a zenés áhítatokra, hangversenyekre templomainkban, szép muzsikájukkal dicsőítve, magasztalva az Istent. A Szent Erzsébetnek dedikált templomunkban három alkalommal, három kórus remekül összeállított programjában gyönyörködhettünk.

 

Bővebben...
 
Elsőáldozás PDF Nyomtatás E-mail

Május 18-án, elsőáldozás alkalmából 13 gyermek és egy felnőtt részesült először az áldozás szentségében.

Bővebben...
 
<< Első < Előző 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Következő > Utolsó >>

Ki olvas minket
Oldalainkat 5 vendég böngészi