Hírek röviden

Plébániai könyvtárunk kifejezetten vallási, hitéleti, egyházi könyvekre szakosodott, hogy az érdeklődőket segítse. Lehetőség van helyben olvasásra és kölcsönzésre egyaránt. A nyitva tartási idő kedd 16.00-17.30 között.

Hirdetések
2017. január 27. PDF Nyomtatás E-mail

  • Keresztény testvéreink sokfelé a világban hitük vállalása miatt ma is élet-halál küzdelmet folytatnak szülőföldjükön. Hogyan segíthetnénk nekik? Minderről hiteles és naprakész információkat kaphatunk Azbej Trisztán államtitkártól, az Üldözött Keresztények Államtitkárságának vezetőjétől. Előadását felvételről láthatjuk és hallhatjuk az újszegedi plébánián tartandó vetítésen, január 31-én, csütörtökön 19 órakor.
  • Február 1-én, Elsőpénteken 16 órától szentségkitétel és rózsafüzérima lesz a Teréz anya templomban.
  • Február 2., szombat – Urunk bemutatása, Gyertyaszentelő Boldogasszony ünnepe; a kitett gyertyákat megszenteljük mindkét templomban.
  • Február 3., vasárnap – Szent Balázs püspök és vértanú ünnepe. A vértanú püspök közbenjárását kérve balázsolást (balázsáldást) végeznek az atyák minden szentmisében. Első vasárnap lévén 16 órától a Rózsafüzér társulat titokcserét és imaórát tart az Erzsébet-templomban.
  • Még vannak jegyek a február 9-ei farsangi mulatságra. Akik még nem jelezték részvételi szándékukat, azokat arra kérjük, hogy mihamarabb jelentkezzenek a szervezés megkönnyítése végett. Felnőtteknek 2.000.-, 14 év alattiaknak 1.000.- Ft a belépő; családos jegy 7.000.- Ft.
  • Akik 2019-ben szeretnének egyházi házasságot kötni, azok jelentkezzenek a plébániai irodán és kapcsolódjanak be a február 10-én kezdődő Jegyes Esték sorozatba.

 


Ki olvas minket
Oldalainkat 2 vendég böngészi